Smykkebokser

Smykkebokser

Elegant presenterer NOOR smykkebokser innholdet allerede før boksen er åpnet.

Smykkeboksene er i sort lær imitasjon og har en innside med sort fløyel og silkefôr. Innsiden av lokket har vår gyllene NOOR logo preget på det blanke stoffet.

Boksene finnes for større halssmykker, armringer, armkjeder, mansjettknapper, ørepynt, anheng og selvsagt ringer. Alle NOOR smykker leveres med en smykkeboks.

Ved spesielle tilfeller har vi også en sort ringboks i blank lakk med krokodille mønster.

Vennligst gi oss beskjed hvis du ikke ønsker smykkebokser, så kan vi spare både fraktkostnader og ikke minst miljøet for unødvendig emballasje.

NOOR sorte smykkebokser

Våre transport bokser er i kraftig sort papp med en gyllen NOOR logo på lokket. Myk pute i boksen gjør reisen sikrere for smykket.

NOOR transport bokser

Ellers vil du finne våre smykker og gullkjeder i poser med vår logo, der spesifikasjoner av smykkene eller varen er beskrevet på posen, for enkelt å identifisere smykket og for lagerbeholdning.

Metallboks for edelstener og diamanter.

NOOR har også en spesiell boks for edelstener og diamanter. Den er i sortlakkert metall og har et glass i lokket. Puten inni er vendbar og viser frem en sort eller hvit side. Velg farge for å fremheve stenens farge best.

Boksen er fin hvis man ønsker å gi en gave for fremtiden.