Om oss

Hei!

Historien om oss, begynner i 1989 da Guy emigrerte fra Sverige til Skien og startet Norsk Edelmetall AS. Som et enmanns firma var det mange nye broer som skulle bygges og det ble lange dager. Tre modeller av gullkjeder, dentalgull og raffineringstjenester stod på dagsorden. Markedsføringen kunne være oppsiktsvekkende for å vinne nye kunder, men det fungerte!

Firmaet vokste og trengte flere ansatte. I dag arbeider to av de tre barna i firmaet. Da firmaet vokste ytterligere og flere familiemedlemmer ikke ønsket å emigrere til Norge, ble det nyrekruttering og kjære Sara kom med på laget.

I 1999 flyttet vi fra Skien til Ski og store luftige lokaler der vi kunne ekspandere ytterligere. Vi har nå mange flere typer av produkter og mange flere variasjoner av hvert produkt.
I 2006 begynte vi med merkenavnet NOOR på smykkene. Marginalen er viktig, så billigst og raskest var å bruke oss selv som smykkemodeller i kombinasjon med kjærester og barn. Disse gamle bildene er ofte en kilde til brede smil 🙂

Guy er nå pensjonert, og vi arbeider iherdig for å vise at vi er verdige å drive firmaet videre.
2.e generasjon er på plass og 3.e hjelper til inni mellom. Han har bygget et stabilt firma for kunder, familie og ansatte.

Stabil partner

“Ring før 12 og vi sender samme dag” – Dette kjente uttrykk gjør at vi får vår daglige mosjon. Vi står på fra 8-16 for å yte best mulig service.

NOOR Edelmetall AS og Norsk Edelmetallraffinering AS, er søsterselskap og samarbeider for å kunne tilby enda flere tjenester og gode priser. Sammen har vi mange ulike produkter og tjenester som eks. smykker, kjeder, halvfabrikata, diamanter, raffinering m.m. Vi arbeider tett og og det gir god intern informasjonsflyt om og med våre kunder. Vi har funnet leverandører vi kan stole på med kvalitet og stabilitet. Dette gjør at vi kan gi korte leveringstider og gode konkurranse-dyktige priser. Våre gullsmedkunder får gjerne komme og besøke oss!

Vi vil alltid være en stabil partner til våre kunder.

NOOR Smykker kommer til å fortsette å investere i våre kunder ved å oppdatere datasystemer, produktutvalg og websider (B2B) og forberede for fremtiden. Med rask levering av kvalitetsprodukter og konkurransedyktige priser kommer vi til å være en attraktiv leverandør og partner til våre kunder. Vi vil utvikle oss og våre produkter for å kunne gi enda flere av deres kunder en opplevelse av å eie et kvalitetssmykke fra NOOR ! Vi er her i minst 30 år til!

Kontakt oss

Noor Edelmetall er en av Norges største leverandør på gull- /sølvvarer og raffinering til gullsmed- og tannteknikerbransjen.

Har du noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Organisasjonsnummer: 916 253 842 & 895 584 002

Tlf: 64 91 44 00
info@norskedelmetall.no

*) Påkrevd felt