Byttegull

Byttegull

BYTTEGULL – HVORFOR:

Hvis du som gullsmeds bedrift ikke benytter deg av måten å kjøpe gull fra dine kunder for å selge nye gullvarer, så har du mer info her om hvorfor det kan være bra for din bedrift. Dagens gullpriser gjør at mange kunder ikke lenger kan investere i et gullkjede. Kanskje de velger en tynnere kjede eller et annet smykke til en rimeligere pris.

MERK: Vi har ingen administrasjonskostnad for å sette inn på Byttegull konto. (Du kan også selge ditt tilgodehavende til en god pris for å bruke som avregning på faktura.)

Men med byttegull betaler kunden kun fremstillingsprisen og gullvekten byttes mot innlevert skrapgull. Det gjør at du som butikk kan selge varene som ligger i disken din og ut av butikken vandrer en ny fornøyd kunde!


REKLAME:

Som en hjelp til å vise forbipasserende at du tar imot skrapgull, så har vi laget en plakat i flere størrelser. Den kan brukes i en gatebukk, i vinduet / på døren eller inne i lokalen.
Klikk her for å laste ned plakat. (Krever innlogging)


BYTTEGULLVARER:

Nedenfor vises et utvalg av våre byttegullvarer: Du kan finne kjeder i mange modeller og lengder, urlenker for dame og herre, lommeurkjeder, barnekjeder, armringer og utvalgte øreringer.

Det er kun gull som kan byttes mot gull. Dagens regler gjør at diamanter, edelstener og arbeid skal dekkes av fremstillingskostnad. Våre prislister viser tydelig hvilken vekt som skal innleveres for bytte og hva som skal betales i mellom. Vi har en prisliste med engrospriser og en med ferdig utregnede priser for sluttkunden.

De fleste varer har vi på lager for rask leveranse. Nettbutikken viser utvalget. (Merk at vi selger kun til gullsmeder og ikke til privatpersoner)

Vi sender samme eller neste dag til butikken din.