Herresmykker

Herresmykker

Elegant tilbehør

Det er hyggelig å se hvordan menn i alle aldre bruker smykker mer og mer. Det blir virkelig en ekstra effekt når antrekket blir pyntet opp med et lekkert kjede i halsen, eller når mansjettknappen glimter til når du beveger på hånden.

Mange ganger finnes det lett tilgjengelig herresmykker i stål i salgsdisken i klesbutikkene. Men er du en av de som ønsker følelsen av et ekte smykke i gull eller sølv? Da viser vi noen gode forslag nedenfor.

Mansjettknapper og slipsnål

En klassisk modell passer livsløpet fra konfirmasjonsgave til pensjonistfest. De vil følge deg gjennom livet. Velger du en glatt yte kan også en flink gravør gravere noe personlig. Vi har blant annet et par golfkøller for alle golfentusiaster!

Slipsnåler finnes med og uten diamanter.

Gullkjeder

Et stilig kjede rundt halsen eller håndleddet er alltid en «go-to» når det gjelder maskuline smykker. Anker, Panser og Figaro er de mest vanlige – og finnes i flere bredder. Fortsatt er det mest populært med gult gull, men vi har også flere hvittgull kjeder bland NOOR smykkene.

Signetring

NOOR sine signetringer i 18K er massive og er laget for mange års daglig bruk. Ringen finnes i tre størrelser og har en oval topp. Modellen er stilig som den er, men den egner seg meget godt til gravering hvis du er interessert i en mer personlig ring. Dine initialer, et våpen skjold, eller et symbol som betyr noe spesielt for deg.

Klokkelenker i gull

Vi er den eneste i Norge som lagerfører klokkelenker i gull. For damer og herrer. Er den gamle lenken slitt? Kanskje ønsker du å bytte utseendet på lenken? Da kan du bytte inn gullverdien som delbetaling i din nye lenke! Vi monterer også lommeurkjeder.

Byttegull

Alle gullkjeder, klokkelenker, lommeurlenker og vår fine signetring finnes i vårt Byttegull system. Det betyr at vi har regnet ut hva du kan levere i skrapgull og i tillegg hva arbeidskostnaden blir. Les mer om Byttegull her.