NOOR smykker

Gullsmykker med spennende design

Gullsmykker kan være kule, også hvis de er i gull. Hva som er fint da er at de samtidig har et design som gjør at de er i tiden også noen år seinere. Win – win!

Fornye din smykkegarderobe

I dag er det «godkjent» også for damer opp i årene å ha flere ørepynt oppover øreflippen. Og det er superlekkert å ha flere kjeder i ulike lengder, med og uten anheng. Og anhengene kan gjerne være flere på et og samme kjede.

Motebildet fylles mer og mer av de ulike kombinasjonene og vi på NOOR tror at dette ikke vil forandres. Vi liker å være unike og vise vår egen stil – på forskjellige måter.

Les her om sideringene som kan fornye din favorittring.

Noe av det søteste og kuleste vi har er Amelia med smaragd, rubin eller safir.

Kombinere klassikere med nyheter

Design trendene forandres gjennom årene og sesongene. Men fortsatt er det de samme klassikerne som gjelder. Øreringer og studs, rosetter (klaser med diamanter fattet sammen) og ensten smykker.

De klassiske øreringene du har brukt i flere år, eller har liggende i skuffen – bruk de gjerne kombinert med studs i form av ensten ørepynt eller noe med et kult design! Bruk dine klassiske ensten ørepynt med mindre studs oppover øret. Gullsmykker skal være kul!

(Studs er ofte små ensten ørepynt eller mindre design som er en god base for enhver smykkegarderobe.)

Her viser vi et utvalg av våre NOOR klassikere.

Farge og former

Baller og trekanter, katteføtter og stjerner, rake linjer og vakre buer. Se nedenfor et utvalg av våre forslag som kan piffe opp din smykkegarderobe. Du finner hvite og sorte diamanter. Og hvis du ønsker en litt rimeligere pris så velger du et smykke med CZ (cubic zirkonia).

Se gjerne også våre smykker med edle stener eks. Esmeralda og Fortuna green, eller Sublime Brown med brune diamanter.