barn og ungdom smykke

Barn og ungdom smykker

Barn og ungdom smykker

Våre kjære arvtakere

Det er alltid spennende å få sitt første gullsmykke i anledning av en bursdag eller f.eks. jul. Mange barn og ungdommer bruker kanskje ikke sine gullsmykker hver dag, men kun ved spesielle tilfeller.

Kanskje er det på 13 års dagen når de offisielt blir tenåring, som blir dagen for det første diamantsmykket? Da anbefaler vi serien Sunny som finnes i hvitt og gult gull. Smykkene er i 14K og har TW/SI diamanter. Disse diamantene er små, men de er fattet tett sammen for å gi en større flate med glitrende diamanter.

Leter du etter konfirmasjonsgaver finner du det her.

Guttesmykker har vi ikke så mange av, men se gjerne våre armkjeder med plate på eller gullkjeder for hals og arm. Aura signetring er unisex og elegant for en ung manns hånd.

Pass på smykkene

Hvis det er smykker som kun brukes ved spesielle tilfeller er det bra å ha litt ekstra kontroll på smykkene når de tas av. Forvare de gjerne i smykke esken som fulgte med ved kjøpet.

Barn og ungdom har jo også mange uekte smykker og da kan det bli litt blandet på pulten inne på jenterommet. Ett tips er å prøv å holde de ekte gullsmykkene i smykkeesken så de skilles fra bijouteriene og ikke får uønsket slitasje.

Smykker bør jo også tas av ved sportsaktiviteter, og da kan det skje at de havner i en bukselomme eller i bagen. Det kan derfor være smart å ta en sjekk innimellom og se at de ligger på sin plass.

Smykker for mange år fremover

NOOR smykker er klassiske og vil holde sin stil i mange år og noen design vil være stilsikre valg også inn i voksenverden. Smykkene som har litt mer barnlig design, kanskje blir et kjært minne eller en gave til et kommende barn i fremtiden. Gull beholder fargen og vil være like fint i mange år hvis du pleier det godt.

For ungdomssmykker med litt mer kule former og farger kan du finne noen forslag her.