konfirmant med ring

Konfirmasjons gaver

Konfirmasjons gaver

Valg – valg – valg ….

Borgerlig eller kirkelig konfirmasjon. Hvilket lokale? Hva skal vi spise? Hvem skal komme? Hvem skal sitte ved siden av hvem? Hva skal jeg skrive i min tale? For konfirmanten selv er det nok ikke dette som fyller hodet, men mer hvilke gaver de får som konfirmasjons gaver ved festen. Og hvis smykker er en del av gavealternativene så har NOOR smykker noen gode alternativer i ulike prisklasser.

NOOR smykker ser konfirmasjonen som en ypperlig mulighet til å investere i et smykke som vil følge den kjære ungdommen inn i voksenverdenen. Konfirmasjons gaver blir et godt minne som kan brukes til både hverdag og fest og trenger ikke ligge i en skuff.

For att dette skal fungere er derfor kvalitet og design viktige deler for valget av smykke. NOOR smykker har alltid kvalitet – det skal du være sikker på!

Mansjettknapper vil du finne her. Vi har i 14K gull og 925-sølv.

Vår anbefaling

Utvalget har en rimeligere prisklasse. Designet er alt fra romantisk til tøffere. Enstens smykker er alltid en klassiker som passer alle aldre. Hvis vi får anbefale diamantsmykker, er Sunny et meget fint alternativ. Der har vi flere små diamanter fattet tett sammen for å gi illusjonen av en større gnistrende diamant. Serien finnes i hvitt og gult gull og er blitt et kjært design for oss å anbefale!

Symbolikk finner du i Hope kors, Livets tre smykkene Eva og Ava, hjertet Cupid og Carisma som kan symbolisere en ledestjerne eller et kompass.

Kvalitet og innhold

Diamantene har en god kvalitet W/SI til TW/SI og gullet er 14K. Hvis du ønsker noe som gnistrer som diamanter, men også ønsker noe mer prisgunstig så velger du et smykke med CZ – det betyr Cubic Zirkonia og er det nærmeste vi kan komme diamanter utseendemessig.

Vi håper smykkene vi viser her vil inspirere!