Valentin og Morsdag gaver

Valentin og Morsdag gaver

Til din ekstra spesielle person

Vis den spesielle kvinnen i ditt liv – om det er en morsfigur eller en venninne eller din kjære – hva hun betyr for deg med et smykke som påminner om dine følelser hver dag. Her vil vi inspirere deg for Valentin og Morsdag gaver.

Gullsmykker har en spesiell følelse og de holder gjennom mange år. De fleste smykkene har også fordelen at de passer alle aldre, fra din første kjæreste til din eldre mor.

Komplettere etterhånd

NOOR smykkene har ofte et smykke som passer i kombinasjon for å fordele alle glitter punkter over den heldige mottakeren. Klassiske modeller er ensten-smykker og de smykker som samler flere små diamanter til illusjonen av en større diamant – som eks. Victoria serien. De stilige øreringene Marilyn finnes i flere gullfarger med og uten diamanter og noen med edelstener. Til bursdag eller jul kanskje øreringene kan kompletteres med noen ørepyntanheng med perler eller topaser?

Symbolikk

Vi kan ikke komme unna at hjerte er fortsatt det første vi tenker på når vi skal finne, for eksempel, en Valentin gave. En mor vil nok ikke si nei til et hjerte hun heller….

De siste årene har også Livets tre fått en fremtredende rolle bland symbolene vi smykker oss med.
– Vi skal ha kontakt med jorden vi kom fra og blomstre og gi liv med grenene
– Personen er treet og er bindeleddet mellom fortid og fremtid
– Fruktbarhet
– Familietre
– Gjenfødelse (bladenes livssykel)
– Ulike religioner har mange tre i sine fortellinger
– Det er vakkert!

NOOR sine Livets tre smykker er EVA og AVA og finnes som anheng og ørepynt. Se nedenfor.

Hvilken type smykke skal du velge?

Anheng – er alltid fint, bare se til at mottakeren også har et kjede. Ellers finnes det mange NOOR kjeder å velge mellom. Gullsmeden har alltid noe fint i salgsdisken sin.

Ørepynt – alle størrelser passer!! Dette er enklest som gave. Helt klart!

Ringer – også her kreves litt forhåndsinformasjon. Hvilken størrelse har mottakeren? Når du er i butikken er det fint hvis du spør om bytte av størrelse. Du kan i smyg sjekke ring hvis du måler med en målestokk rakt over midten på en ring du ser passer. Indre mål vil være ca 16-19 mm hvis ikke ringen er ekstra stor eller liten.

Gult eller hvitt gull?
Sjekk hva mottakeren bruker i dag. Men et gult anheng bør henge på et gult kjede. Ellers så ser vi mer og mer blanding av smykker. Tidligere var det mer hvit gull i bruk og nå er det mer gult gull som selges. Da blir det naturlig at «hvite» favoritter blandes også med «gule» nye smykker.

Alle NOOR gullsmykker er laget i 585-gull / 14 K.