sidering

Sidering – for din unike ring kombinasjon

Sidering – stablering – kombinasjonsring – rekkering ….

Kjært barn har mange navn. I dette fall er det kjære barnet smale, tynne ringer. De er spennende å bruke i unike og personlige sidering kombinasjoner for å øke effekten av den enkelte ringen.

De er delikate alene på fingeren og også kule å bruke alene på flere fingre for å spre effekten av de glitrende båndene. Å bruke en ring alene på pekefingeren er mer i øyenfallende enn den klassiske ringfingeren. Teste deg frem!

Det fine med at de er smale er at du får plass med flere på samme finger. Bruk gjerne 2-3 ringer sammen for å matche dagens humør eller antrekk…

Samle på minner og høytidspunkter

Hver ring kan markere høytider ettersom årene går.
Rubin ring som en kjærlighetsgave eller en datter som ble født? Safiren har en symbolikk for troskap og ærlighet og passer kjempefint som forlovelse eller giftering. Den lyse blå, vakre topasen påminner om en herlig sommerhimmel og klart vann fra en fantastisk ferie. Smaragder har en farge som leder tankene til gjenfødsel, friskt sommergress eller en spennende jungel. Kanskje en av edelstenene er din månedssten?
Her kan fantasien din få fritt spillerom!

Oppdater din favoritt ring

Mange har en enkel og glatt ring på hånden i dag. Da er det lekkert å legge til en fantastisk Amaze eller en trestensring Liv for en mer klassisk look. Hvis du ønsker en mer «rolig» kombinasjon – kanskje grunnet arbeid eller personlig stil – kan en Fortuna, Sublime eller Tribeca gi deg det du søker.

For deg som har en klassisk enstensring er det fint å bruke en Amaze eller Donna som har en buet form som gjør at ringen ikke trykker direkte på innfatningen av din diamant. Alle disse forslag øker glitter-effekten!

Mulighetene er mange med NOOR sine smale ringer. Du finner mange flere på våre ringer her.

HAVE FUN !!