smykker for dame i gull

NOOR Classics

Elegante klassikere – Smykker for dame i gull

Smykker som passer «alle»

Designet har en eleganse som gjør disse smykkene for damer i alle aldre, tidløse og perfekte som en base for din smykkegarderobe. Rette linjer og elegante former med glitrende diamanter har gjort at smykkene vist nedenfor, er like populære i dag som de var når de først ble en del av NOORs smykkefamilie.

De kan brukes til hverdag og fest, og er derfor også en god investering. Smykkene har også fordelen av at de passer alle aldre, fra konfirmasjon til 75-års dag og maaaaange flere høytider.

Komplettere stilen

NOOR Classics kan kombineres med andre smykker for å komplettere stilen. Et Enjoy diamantanheng i halsgropen og et Magic diamantanheng som henger nedenfor. Da har du fylt opp rundt halsen og har samtidig gitt to klassiske anheng en enda mer tidsriktig stil. Eller hvorfor ikke bruke Marilyn diamant øreringer sammen med mindre diamant øredobber i de ekstra ørehullene?

Kombinere

Øreringene kan brukes med NOOR sine ørepyntanheng: Perler i ulike størrelser, perlemor, ametyster og topaser vil dingle lekkert ved siden av din hals.

Anhengene kan med fordel brukes sammen med våre gullkjeder. Vi har mange modeller og velge mellom, men vi anbefaler Anker diamantslipt og Venezia til modellene som er presentert her.

Flere av ringene er lekre å bruke sammen med hverandre. I ulike gullfarger eller kanskje med diamanter og safirer. Diamantringene er også superfine å bruke sammen med en glatt giftering.

Mange av modellene finnes i flere gullfarger: Gult, hvitt og rosé gull med diamanter. Noen av modellene har også edelstener som safirer, rubiner og smaragder samt sorte diamanter. Enjoy og Grace serien finnes i hvitt og gult gull og med flere ulike diamantstørrelser. Alle gullsmykker er laget i 585-gull / 14 K.

Disse smykkene for dame i gull er en sikker gave.

Lekkert å kombinere for din personlige stil til en super dag!