Øreringer i gull

Øreringer i gull – passer alle!

Øreringer i gull er noe vi alle elsker

Store, små, brede, smale. Med og uten stener. Enkle eller utsmykkede. Vi elsker dem !

En smykkegarderobe bør alltid ha et par flotte og klassiske øreringer i gull som basis. Et par som kan brukes på jobben, på trening, i butikken, på middag og på sofaen. Kort sagt – de er bestevenninnen din som alltid stiller opp!

Avhengig av hva du har for personlig smykke smak, kan de være med eller uten diamanter. Det trenger ikke å være mange diamanter eller andre edle stener, for at de skal gi øreringen det lille ekstra med sin tindring.

NOOR har øreringer i gull, med og uten diamanter, men vi har også med safirer, rubiner og sorte diamanter. Det gir alltid en ekstra effekt når en enkel design får det «lille ekstra» !

Kombinere med andre ørepynt

Det er også gøy å kombinere øreringene med andre ørepynt opp etter ørekanten. Her er ikke alder en hindring. Ta dine favoritt øreringer og sett inn dine klassiske ensten studs eller noe annet pent i neste hull. Teste deg frem! Lag dagens kombinasjon etter dagens humør.

Pynt ørepynten

NOOR har mange ulike anheng som passer de fleste av våre øreringer. Det finnes i flere gullfarger og du kan velge topas, ametyst, perler m.m. Se noen forslag nedenfor. Vi anbefaler øreringene Marilyn, Fortuna, Candy og Emma hvis du ønsker å bruke våre ørepyntanheng. Se alle modeller her.

Med disse anhengene kan du bruke dine hverdagsøreringer, med eller uten diamanter, og ha delikate anheng som virkelig vil forhøye verdien og inntrykket av dine øreringer.

Fint til sommeren er de unike perlemor anhengene. De finnes i tre modeller og to farger. De henger du enkelt på din ørering og du har festen i gang!

Større og mer intrikate øreringer

For deg som ønsker større øreringer i diameter eller bredde så har vi noe for deg også. Vakre øreringer med flere rader av diamanter som Gwen og Irene i gult og hvitt gull, eller avlange hvittgull øreringene Wenche som har en ekstra rad med diamanter inni for å gi ekstra glitter effekt.

Inez og Kiana har originale mønster eller slipninger på diamantene. Verdt å se nærmere på.

Glatte, blanke og herlige gultgull øreringer som nå også finnes med Byttegull er Saga, Bold og Nubia. Dette er hverdagseleganse!

Flere av øreringene har matchende ringer.

EVERYDAY FINE !!